Певачица Дона Арес пре седам година изгубила је битку са опаком болешћу.

Њену успешну каријеру прекинула је тешка болест са којом се певачица први пут суочила у 38. години. Канцер јој се три пута враћао, а током трогодишње борбе о најтежим тренуцима често је писала на друштвеним мрежама где је са својим бројним пратиоцима делила све детаље животне битке.

Она је непосредно пред смрт саопштила пратиоцима на Инстаграму да је донела одлуку и да оконча брак са својим дугогодишњим партнером, композитором Џавидом Љубовцијем.

Месец дана пред смрт на Инстаграму је поделила фотографију са бившим мужем на којој је он био прецртан.

- Готово је и није ми жао! Где нема поверења, ту нема ничега! Никада! Збогом, хеј, хеј… Збогом заувек,  написала је Дона, која се непосредно пре тога вратила у свој родни Бихаћ из Данске где је живела са супругом, а Џавид је овај певачицин поступак само једном прокоментарисао јавно и то након њене смрти.

– Када човек дође у фазу где је свестан да одлази, не треба му замерати на томе што каже. Тако нисам ни ја. Ми који нисмо прошли кроз то не можемо о томе ни говорити. Она и ја смо прошли кроз разне фазе и знамо у нашим срцима да никада ништа лоше нисмо мислили о нашем браку. Не замерам јој, знам да у дубини душе није мислила ништа лоше, рекао је тада Џавид и додао:

- Доктори су јој у априлу рекли колико јој је остало живота… Она је те последње дане желела да проведе код куће, са породицом. Више није могла да се лечи, није било начина, објаснио је.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: