Ана Радуловић, водитељка ријалитија "Задруга 7 Елита" разводи се од мужа Мирчета Радуловића након 11 година брака.

Ана је за домаће медије потврдила вест о разводу.

- С обзиром да смо обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве. Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми - гласило је саопштење Ане Радуловић за Пинк.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Иначе, у августу ове године настао је прави скандал када је Иван Маринковић оптужио водитељку Ану Радуловић да вара мужа и то зато што не носи бурму на руци, што је она оштро демантовала.

Иван Маринковић је оптужио водитељку да вара супруга јер не носи бурму.

- Све што имам да кажем на ту тему јесте да ми се извинио након емисије и нећу је продубљивати даље, а генерално бих додала да ми је жао сто ми који нисмо наплатили приватан живот константно наилазимо на коментаре о истом, само зато што постављамо питања онима који су наплатили и пристали на то да им се коментаришу животи и наравно постављају питања - рекла је Ана Радуловић.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Огласио се Иван Маринковић

Током емисије, Иван је схватио да је претерао, па се извинио Радуловићки и њих двоје су се загрлили и измирили.

- Разговарали смо и након емисије. Није било лепо са моје стране то што сам рекао, али сам био изреволтиран њеним ставом да брани поједине учеснике. И она је себи дозволила да суди о мојим везама, и на то сам прећутао у прошлој емисији. Тако да изгладили смо односе - рекао нам је Иван.

С обзиром на то да је ријалити учесницима строго забрањено да улазе у сукобе са водитељима и да у негативном контексту спомињу чланове продукције, Иван је открио да ли је због свог понашања кажњен.

- Водитељка не би смела да износи своје лично мишљење о учесницима, тако да када се спусти на тај ниво, даје за право да јој се обратим и ја лично. Нисам добио никакво упозорење о казнама и не видим разлог за то - рекао је Иван.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: