Тренутно ужива у вили вредној 700.000 евра са сином Мирком и снајком Бојаном која јој је подарила предивне унуке. Ипак, у детињству није било све тако идилично.

Гоца Божиновска је била сиромашна, а са породицом је живела у шупи без струје.

- Моја животна прича, од детињства па до дана данашњег увек је била нека мука. Ништа ми није ишло тако глатко. Родила сам се у возу и долазак на свет сам дочекала на поду. Одрастала сам у сиромашној породици. Живели смо у шупи јер нам је земљотрес порушио кућу. Расли смо у једној собици без струје. Била сам ниска, ситна и неухрањена. Звали су ме ‘мали врапчић‘. Одувек сам маштала да ћу једног дана имати много и да ћу нешто да створим, али нисам знала како и одакле - рекла је певачица својевремено и додала:

- Знала сам да ћу у животу певати, али нисам знала колико певањем може да се далеко догура. Јако се тешко живело. Мајка ми је била домаћица и радила је у надници, а отац на железници. Сестра и ја, још као мале, помагале смо мајци у надничарским пословима. Богати сељаци су нас плаћали као да смо одрасле. Тако да сам од детињства зарађивала. После рада оперем руке, ручам и идем у школу. Била сам добро дете и добар ђак - закључила је она једном приликом.

Она је дочекала својих пет минута, њено коло среће се окренулу, па данас ужива у изобиљу и вили вредној 700.000 евра. 

Унутрашњост виле је опремљена стилским намештајем у боји злата.

У дворишту куће налази се и базен, а вила у Сурчину је ограђена високом црном капијом испред које се налазе и камере за надзор.

После венчања са Бојаном Мирко је реновирао вилу, па је поделио детаље. 

Фото: Инстаграм принтскрин/миресијан

 

 

У дневном боравку, из ког се излази директно на терасу, све одише луксузом, а лустер има на стотине кристала.

 Гоца Божиновска у ову кућу уселила када се удала.

- Овде сам 20 година и навикла сам на Сурчин јер сам и пре усељења девет година живела у овом крају. Управо овај дом чува најлепше успомене које имам, посебно оне везане за мог покојног супруга, рођење наше деце, њихово детињство... Никад, али никад се не бих иселила из њега. Овде је моја срећа. Деца долазе и одлазе, а ја остајем. Што би рекла моја ујна: "У тој кући ћеш бити док те снаја не избаци." Е тад бих можда спаковала кофере и отишла, само да мом Мирку буде лепо - изјавила је певачица једном приликом

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО: