Глумица Соња Колачарић је Факултет драмских уметности уписала из првог пута, а сада је до детаља описала како је све то изгледало.

Соња је гостовала у шеснаестој епизоди емисије "Бинџ" компаније "Новости" у којој је открила да је факулет уписала из првог пута, као и да је на полагање отишла потпуно неспремна.

- Требало је да имам неки црни трико за полагање, а ја сам дошла у неком шареном купаћем костиму. Заиста сам била као болид - рекла је Соња у емисји "Бинџ".

Фото: В. Данилов

 

 

Са нама је поделила анегдоту која се догодила након што је сазнала да је примљена. Желела је да јави свим својим блиским људима за овај успех, али се онда десио пех.

- Када се све то завршило, када сам положила, ја сам тада живела сама у неком изнајмљеном стану јер сам тад већ годину дана била сама у Београду. Била сам тако узбуђена што сам положила и хтела сам да поделим то са мамом или татом. Тад нису били мобилни телефони, него фиксни и ја сам помислила: "Јао, сад ћу да зовем све да им кажем да сам положила" и подигла сам слушалицу и схватила да су га искључили јер нисам платила рачун, па сам чекала да ме неко позове. То је било претужно - истиче Соња и додаје да су ју је мама убрзо позвала.

Фото: В. Данилов

 

 

- На сву срећу, пошто су моји знали када ће то бити отприлике, нисам пуно чекала. Можда сат времена. Али тај тренутак је био баш тужан. Помислила сам: "Шта ћу сад са свим овим емоцијама?!" - завршила је Соња у емисји "Бинџ".

https://youtube.com/shorts/KYgDT6DWlbA?si=kNYolplpyruXJPvF

Шта је све Соња имала да каже о свом приватном животу, васпитању синова, каријери и одрастању можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...