Glumica Sonja Kolačarić je Fakultet dramskih umetnosti upisala iz prvog puta, a sada je do detalja opisala kako je sve to izgledalo.

Sonja je gostovala u šesnaestoj epizodi emisije "Bindž" kompanije "Novosti" u kojoj je otkrila da je fakulet upisala iz prvog puta, kao i da je na polaganje otišla potpuno nespremna.

- Trebalo je da imam neki crni triko za polaganje, a ja sam došla u nekom šarenom kupaćem kostimu. Zaista sam bila kao bolid - rekla je Sonja u emisji "Bindž".

Foto: V. Danilov

 

 

Sa nama je podelila anegdotu koja se dogodila nakon što je saznala da je primljena. Želela je da javi svim svojim bliskim ljudima za ovaj uspeh, ali se onda desio peh.

- Kada se sve to završilo, kada sam položila, ja sam tada živela sama u nekom iznajmljenom stanu jer sam tad već godinu dana bila sama u Beogradu. Bila sam tako uzbuđena što sam položila i htela sam da podelim to sa mamom ili tatom. Tad nisu bili mobilni telefoni, nego fiksni i ja sam pomislila: "Jao, sad ću da zovem sve da im kažem da sam položila" i podigla sam slušalicu i shvatila da su ga isključili jer nisam platila račun, pa sam čekala da me neko pozove. To je bilo pretužno - ističe Sonja i dodaje da su ju je mama ubrzo pozvala.

Foto: V. Danilov

 

 

- Na svu sreću, pošto su moji znali kada će to biti otprilike, nisam puno čekala. Možda sat vremena. Ali taj trenutak je bio baš tužan. Pomislila sam: "Šta ću sad sa svim ovim emocijama?!" - završila je Sonja u emisji "Bindž".

https://youtube.com/shorts/KYgDT6DWlbA?si=kNYolplpyruXJPvF

Šta je sve Sonja imala da kaže o svom privatnom životu, vaspitanju sinova, karijeri i odrastanju možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...