- Морам признати како смо неке наше годишњице брака, Боба и ја, прославили путем видео-позива због честих путовања. Но, наша деца се увек сете. Нас двоје смо такви људи да много путујемо и радимо па не можемо баш сваки рођендан и годишњицу да славимо. Но, нађемо времена да окупимо децу и пријатеље и припремимо лепо дружење па наздравимо свим прославама на којима можда нисмо били заједно - рекла је Брена у интервјуу за Нет.хр.

На питање шта мушкарац може да поклони жени која има све, одговорила је на следећи начин:

- Када је реч о поклонима, Боба није човек који купује ситнице, он вам купује велике ствари, купи вам кућу, купи вам брод или бесни аутомобил. Ове неке ситније ствари купујем сама јер имам специфичан укус. Накит и гардеробу купујем сама. Или му нагласим некада оно што ми се свиђа па се он побрине да то и добијем.

Фото: АТА имагес

 

- За један рођендан добила сам праву чинчилу, али како сам јако брижна према животињама, чинчила је убрзо поклоњена даље. Не волим ни када су птице у кавезу. Но, увек сам волела када бих на поклон добила пса. Имали смо и неколико паса, а данас имамо два – француског булдога и мопса, дечак и девојчица, па је код нас увек весело као да имамо дечицу.

Брена и Боба успели су да одрже стабилност у браку упркос бројним изазовима јавног живота, а певачица је сада објаснила и како им је то пошло за руком.

- Стабилан брак захтева ментално стабилног и оствареног партнера. Кад сам упознала Бобу, имала сам каријеру пуних седам година, имала сам екипу од 250 људи, радила сам два концерта дневно. Он је у то време већ био успешан тенисер, један од најбољих. Човек који је успео да одржи контакте из целог света до дана данашњег. Нас двоје, када смо се упознали, били смо људи који су јако посвећени и остварени. Нормално, прилагођавали смо се једно другоме и успели смо заједно да одрастемо уз један рационалан однос према животу. И најважније, сачували смо породицу и остали једно другом неизмерна подршка.

БОНУС ВИДЕО: