У јучерашњој епизоди музичког такмичења "Звезде Гранда" Марија Шерифовић, која је чланица жирија, изнервирала се и направила је хаос у студију.

После наступа такмичара Димитрија Спасојевића (20), који је добио само један глас од Ђорђа Давида, Марија је дала свој суд и била је видно узрујана.

- Чуо сам да је био бољи од претходне кандидаткиње која је рецимо добила пет гласова. Био је стабилнији, бараташ целом причом. Наравно да те је трема сморила, први пут си овде. Што се мене тиче свака част за ово што си урадио као неко ко је толико млад и први пут овде. Искрено мислим да си заслужио још два гласа. Можеш много тога и мислим да нам такви у такмичењу требају - рекао је Ђорђе Давид, а његово мишљење публика је поздравила громогласним аплаузом.

Фото: АТА имагес

 

 

Марију Шерифовић је изнервирало што се Ђорђе позива на глас публике у студију.

- Шта они знају о музици, не могу они да коментаришу кандидате, могу нас. Ајде, попели сте ми се на главу више, до овде сте ми се попели! Момче, ниси ти певао толико лоше али се чује да си на почетку, да си аматер. Овде се пљује крв, ово је један бруталан шоу, можда и најбруталнији у свету. Не шалим се, много тражимо, матори смо и нервозни, захтевни. Апелујем на твоју професорку, треба да те учи динамици, заболела ме глава. Четири мигрене и прединфарктно стање сам добила, вежбај синко! Леп си и згодан, имаш потенцијал, мало певај негде, вежбај, па се врати у такмичење - објаснила је Марија, а онда је Мили изнео свој став.

Фото: АТА имагес/Ф. С.

 

 

- Пресладак си имаш времена да све научиш, али ако ћемо истим аршинима да се обраћамо свима, онда они који су аматери треба да добију паник. Он је тотални аматер, овде долазе они који знају да певају на себи - рекао је Милић

- Па мора од нечег да почне и мора да крене. Под број један, Мили, ја мислим да је ово такмичење створено да бисмо ми проналазили младе таленте. Ти имаш озбиљне предиспозиције да направиш каријеру. Ми овде не тражимо готове певаче, ми правимо певаче кроз ово такмичење. Немој да клонеш, да немамо ове баријере између сто посто би ти добио више гласова. Из ове перспективе ми је јако жао што ти нисам дала глас - објаснила је Цеца.

БОНУС ВИДЕО: