Једна од тих је да Сашу Поповића у судијској столици за сада мења Воја Недељковић који је открио када се очекује повратак креативног директора.

- Ја сам вршилац дужности, само ВД, уместо Саше Поповића сам ту. Очекујемо да нам се Сале ускоро придружи. Сале дођи, настави свој посао, тамо где смо стали. Ја сам овде, као што рекох, ВД у име продукције - рекао је Воја са осмехом и још једном открио која правила ће важити у актуелној сезони.

Фото: В. Данилов

 

У "Гранду" су нова правила која је Воја понови за оне који нису чули. Односи се како на такмичаре тако и на жири: 

- Прошле недеље сте имали прилику да видите прву емисију овог циклуса. За оне који нису испратили, а таквих је мало, важе нова правила. Имамо 8 чланова жирија и између њих се налазе паравани, дакле немају могућност да виде једни друге и да знају како ко гласа. Свако има право да даје глас ‘за’, паник што је заправо ‘против’ или да буде неутралан, односно да не гласа уопште - објаснио је Недељковић, а потом наставио:

- Оног момента када члан жирија притисне ‘да’ или ‘паник’ спушта се зид испред њега и он ће моћи да види певача који се налази на сцени. Свако од њих има камеру испред себе, па смо прошле суботе имали прилику да видимо њихове невероватне реакције, досађивање, срећу, смех. Све се види и све се чује (смех). Са 3 гласа кандидат може да бира ментора, неког од оних који су дали глас, а ако има шест негативних гласова, кандидат напушта такмичење - поручио је Воја Недељковић. 

Фото: Принтскрин Тв Пинк

 

Публика музичког такмичења "Звезде Гранда" жељно ишчекује повратак креативног директора "Гранда", Саше Поповића на мале екране.

Из продукције овог ТВ формата поручују да се здравствено стање овог телевизијског челника поправља и да се очекује његов скори повратак.

Екипа емисије Папарацо лов пре неколико дана успела је да услика Поповића на београдским улицама, а његов тренутни изглед је знатно другачији. Креативни директор Гранда је видно смршао, а на глави је носио качкет.

(Србија данас) 

БОНУС ВИДЕО: