Дора и Иван засигурно су у радости и смеху и планирали да проведу прве заједничке дане у браку, међутим да ће бити оволико смеха, вероватно нису ни слутили. А све због мале сестричине која је усред свечаног чина, венчања младенаца у цркви, повикала: "Немој тетка, немој молим те". И за викенд сестричина је постала главна звезда, смејали су се и младенци и свештеник и сви присутни у цркви у херцеговачкој жупи Градина.

С обзиром на то да је овај чин привукао пажњу јавности, екипа Вечерњег листа ступила је у контакт са младим брачним паром да види како се осећају после свега и шта кажу за малу сестричину, пише Вечерњи.ба. 

– Мобилни нас буди откад се видео појавио – кроз смех говори Иван, који је успео Дору да "отме" од сестричине и одведе је у свој дом. А Дора, коју сестричина обожава, каже и да је сама изненађена количином пажње, као и чином своје љубимице.

– Ма сви смо остали изненађени јер нисмо очекивали да ће она то рећи, да ће ишта рећи. Међутим, она је била превише везана за мене, и одгајала сам је јер познато је колико се тетке вежу са сестричинама и обрнуто. Ових њених шест година смо заједно, па сам је и размазила, али опет ме је изненадила. А морам вам рећи да се она од првог дана није слагала са Иваном јер је знала да ћу отићи од ње и да морам да наставим даље, а сад ће морати да нађе заједнички језик с њим – кроз смех каже тетка Дора. 

Тренутак кад је схватила да се тетка удала доживела је врло емотивно

– Истрчала је из цркве. Било је и суза. А чим су дошли аутомобили и почели да свирају, дошла је и рекла: "Тетка, ја тебе не дам, они су дошли па ти нећеш изаћи" – кроз смех сведочи Дора.

Прича је све одушевила, као и спонтаност малог детета које се везало за своју тетку. – Видели смо је и јуче, необично јој је да ме неће видети кад дође код баке и деде. Али сви смо ми ту и то ће је проћи, а кроз смех ће ову сцену и ову популарност препричавати за десет, двадесет година – закључила је за Вечерњи лист тетка Дора.

БОНУС ВИДЕО: