Сазнање да вас муж вара је разарајуће, али када то ради са особом која вам је блиска, истински је погубно и један од највећих емотивних удараца који неко може да доживи. Управо се то догодило Американки Хејли Меј - муж ју је преварио са најбољом пријатељицом! Истину је сазнала на најгори могући начин: практично на порођају исте те другарице, када је схватила да је беба заправо дете њеног супруга Тревиса.

Пре неколико година Хејли није била у завидном положају, имала је троје деце, и као бивши зависник од наркотика борила се са тим да остане "чиста". Међутим, када ју је контактирала блиска пријатељица, која се такође борила са зависношћу, рекавши јој да има трудове и да је тренутно бескућница, то јест да нема где да оде после порођаја, Хејли није оклевала око тога да ли треба да јој помогне или не.

Одмах ју је одвезла у болницу, остала са њом током порођаја и беби и њој отворила врата свог дома након што су отпуштене из болнице.

 

@хаилеyмае93 Парт оне. Аск анy qуестионс И’д лове то ансwер тхем! #wедорецовер #собриетyток #абусесурвивор ♬ оригинал соунд - Хаилеy Мае

 

- Била сам са њом када је добила епидурал и носила сам наруквицу за тате у болници, а морала сам и да купам бебу. Била сам срећна што сам део тога, отпочела је ону своју причу на ТикТоку.

Но, само три дана после порођаја, након што су мама и беба отпуштене из болнице, Хејли је сасвим случајно сазнала поражавајућу истину.

- Управо смо дошли кући из болнице, купала сам и пресвлачила бебу када је окренула врат, а ја сам уочила њену урођену ману. То је тешко уочити када су бебе тако мале, а посебно јер је нисам ни циљано тражила, објаснила је Хејли медијима.

Наиме, она је угледала наследну израслину на ћерки своје најбоље другарице, какав има и њен најстарији син. "Исти белег има и неколико друге деце мог мужа. Тако да сам тачно знала да је дете моје најбоље другарице и дете мог мужа", објаснила је.

У том тренутку, иста та пријатељица стајала је одмах до Хејли. 

- Обе смо виделе ту израслину и погледале смо се - све је било јасно. Није могла ништа да каже, само је спустила главу и погледала у под, а ја сам једноставно знала истину, додала је.

Хејли каже да је у почетку била у огромном шоку, толиком да је једва могла да разуме све што се догодило.

- Када се то десило, морала сам да изађем напоље. Само сам се помолила и питала сам Бога шта да радим у тој ситуацији. У све је била укључена и беба, па сам морала да сагледам ширу слику, а не само оно што ја осећам, истакла је ова 31-годишњакиња.

Када је првобитни шок прошао, Хејли је опростила својој пријатељици и дозволила њој и беби да још неколико месеци остану под њеним кровом. Такође, Хејли је открила да ју је супруг преварио са још најмање 30 жена током шест година брака, те да је добио још двоје деце са две друге жене. Ту није крај, он је признао да има укупно још деветоро деце, које је добио док није био у браку са њом. Она се развела, али је због њјхове заједничке деце и са Тревисом остала у коректним односима.

Њено искуство својевремено је обишло све друштвене мреже; само снимак на ТикТоку има преко 3,4 милиона прегледа. Многи су јој честитали на томе што је пронашла снаге и воље да опрости и пријатељици и бившем супругу и да великодушно поступи у датом тренутку.

- Морала сам то да им опростим због себе и због деце, закључила је.

Хејли је данас срећна у новом браку са другим човеком, а добила је још двоје деце са њим.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО: