Пошто у региону готово да уопште више не наступа, певачица из Берана одлучила је да затражи папире у Сједињеним Америчким Државама.

Она је контактирала са пријатељем који годинама ради и живи у Чикагу, а пореклом је из Црне Горе, и питала га за савет, те како је најлакше да се пресели у САД, добије њихове папире, а самим тим и стекне право на рад.


С обзиром на њену ситуацију и то да јој је забрањен улазак у неколико комшијских земаља, чини се да су мале шансе да дође до онога што жели.

Јадранка је контактирала са амбасадом како би добила детаљне информације, као и да сазна да ли уопште има шансе да у њеној ситуацији аплицира, након чега је ангажовала правника. Иако шансе нису велике, она ће ићи до краја и већ прикупља потребну документацију за подношење захтева. Уколико јој то не успе, покушаће да аплицира за радну визу, открива извор.


Подсетимо, Јадранка се током прошлог лета нашла у центру скандала, када је на једном политичком скупу у Подгорици певала стихове: "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије". Након тога су бројне српске телевизијске станице забраниле певачицу у својим програмима, а убрзо потом јој је забрањен улазак у Србију, као и у Републику Српску. Како је била на мети целог региона, у јеку скандала се огласио и њен менаџер и рекао да су реакције претеране.

- Ово је отишло предалеко, што је много, много је. Претерали су уопште о читавој ситуацији - рекао је он.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".