Манекенка је одувек одушевљавала својим изгледом, а низбрдо су неке ствари кренуле када је решила да се подвргне естетским операцијама.  

- Имала сам жељу све да пробам, мислила сам да ми моја природна лепота није довољна. Прво сам отишла усне да средим, све што је било ново мени се допало. Међутим, дошло је до грешке, то је очигледно била намерна грешка. Тужила бих је врло радо, али немам доказ. Мислим да не морам ја увек да будем свачија карма. Због докторке губила послове у моделингу, од многих агенција сам добила не не не, рекла је Дејана.

 

Дејана је мајка двоје деце и ужива у породичној идили. 

 

 

''Јутро кад те пробуде љубави твог живота, муж са 101 ружом и наши мали анђели певајући ‘Срећан рођендан’… срце ми је пуно више него икада пре. Оваква љубав, оваква срећа… шта више пожелети? Хвала ти, Боже, на овим непроцењивим тренуцима и на мом савршеном животу испуњеном љубављу. Срећан ми најлепши рођендан икада!'', написала је Дејана испод објаве.

Поводом њеног рођендана, супруг је заједно са децом припремио велики букет ружа на ком је оставио порукицу на којој је писало ''За најбољу маму''.

 

 

Манекенка није крила своје одушевљење, па је целокупан видео објавила на свом Инстаграм профилу због чега је добила доста позитивних коментара, али и честитки за рођендан.

 После седам месеци од порођаја, успела је да врати своју стару линију. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dejanazivkovic

 

Иначе, Дејана се породила на приватној клиници у Београду.

Име Новак у пренесеном значењу, тумачи се “да крене све ново” са новорођенчетом - ново животно поглавље, нове радости, нове прилике…

Подсетимо, Дејана је за "Блиц" открила да се током трудноће угојила 14 килограма.

- Угојила сам се 14 килограма, имам срећу да се не види јер се лепо гојим. Срећна сам и то се види, рекла је Дејана.

БОНУС ВИДЕО: