Породица Бреда Пита чврсто се определила да води живот ван рефлектора, папараца и друштвених мрежа, па тако многи нису ни знали да овај познати глумац има брата и сестру.

Бред Пит је најстарији од троје деце у породици Пит. Брат Даглас млађи је од њега три године и јако подсећа на славног глумца, а сестра Џули пет година и Бред је невероватно везан за њих.

Фото: Профимедиа

 

 

Сестра Бреда Пита - Џули Нил Пит

Џули Нил Пит такође је већ више од три деценије у срећном браку и са супругом Робом има чак петеро деце, троје биолошке и двоје усвојене. По занимању је сценографкиња.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Neal (@julieneal05)

 

Након што је у Етиопији усвојила два дечака, укључила се у рад на добијању чисте воде у афричкој земљи, а тренутно је и амбасадорка за воду за WорлдСерве Интернатионал.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Neal (@julieneal05)

 

‘Искрено, живела сам под стакленим звоном овде у нашем граду са своје троје старије деце и стварно нисам размишљала о много даље од овога, а Бог је управо позвао моју породицу да усвоји. Имати простора, љубави… сва су наша деца била укључена у то’, изјавила је једном приликом Џули, која на друштвеним мрежама радо дели породичне тренутке, али нема ниједну фотографију са славним братом.

Брат Бреда Пита - Даглас Пит

Даглас Пит је бизнисмен који се бави предузетништвом и некретнинама.

Убрзо после завршетка средње школе основао је компанију која се бавила компјутерима, а с којом је постигао велики успех. Продао ју је 2013. године, а следеће основао компанију коју је назвао ‘Питт девелопмент Гроуп’ која је се бави некретнинама. Даглас је четири године касније поново купио фирму која се бави компјутерима коју је пре тога продао.

- Очигледно сам сентименталан према нечему што сам створио ни из чега пре 26 година - рекао је кад су га питали зашто је то учинио.

Фото: Профимедиа

 

 

Обе његове компаније послују одлично, а процењује се да је Даглас ‘тежак’ и неколико стотина милиона долара. Такође, Даглас је, исто као и Бред, велики филантроп, и свој новац користи како би помогао другима. Основао је непрофитну организацију Царе то Леарн која помаже сиромашној деци.

Члан је одбора Wорлд Серве Интернатионала, компаније која је осигурала чисту воду милионима људи у Африци, а 2010. године проглашен је амбасадором добре воље за Танзанију.

За разлику од Брада који је имао више турбулентних веза, Даглас је више од 30 година у срећном браку са супругом Лисом и има троје деца.

БОНУС ВИДЕО: