Поп икона је имала компликован однос са братом, а он се посебно нарушио након што је Кристофер објавио мемоаре у којима је изнео шкакљиве детаље из породичног живота "Лифе wитх мy систер Мадона" ("Живот са мојом сестром Мадоном") из 2008.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Вест о Кристоферовој смрт долази након што је њихова маћеха преминула 24. септембра после краће борбе са тумором. Кристофер је радио као дизајнер, редитељ и уметник.

Одрастање у Мичигену

Некада је био у веома блиским односима са сестром, а своју каријеру је почео као асистент звезде у успону. Био је уједно и Мадонин стилиста, уметнички директор и стилиста. Одрастали су заједно у Мичигену, учећи да плешу једно уз друго.

Фото: Профимедиа

 

 

Међутим, када је написао мемоаре у којима је изнео сав "прљав веш", то је створило раздор у њиховом односу. Он је тада звезду и хитмејкерку познату по надимку "Материал гирл" назвао - "девојком из средње класе, која је пропагирала причу да је доспела на Тимес Сqуаре са једним паром балетских ципела и 35 долара у џепу".

Како је у књизи тврдио, ово је "чиста митологија и како постаје успешнија, тако њена животна прича све више постаје митолошка".

Фото: Профимедиа

 

 

Мадонин старији брат, Ентони Чиконе преминуо је прошле године, у 67. години живота. Он је живео као бескућник, а како је тврдио, породица му је окренула леђа након што се одао пороцима.

БОНУС ВИДЕО: