Pop ikona je imala komplikovan odnos sa bratom, a on se posebno narušio nakon što je Kristofer objavio memoare u kojima je izneo škakljive detalje iz porodičnog života "Life with my sister Madona" ("Život sa mojom sestrom Madonom") iz 2008.

 

Foto: Profimedia

 

 

Vest o Kristoferovoj smrt dolazi nakon što je njihova maćeha preminula 24. septembra posle kraće borbe sa tumorom. Kristofer je radio kao dizajner, reditelj i umetnik.

Odrastanje u Mičigenu

Nekada je bio u veoma bliskim odnosima sa sestrom, a svoju karijeru je počeo kao asistent zvezde u usponu. Bio je ujedno i Madonin stilista, umetnički direktor i stilista. Odrastali su zajedno u Mičigenu, učeći da plešu jedno uz drugo.

Foto: Profimedia

 

 

Međutim, kada je napisao memoare u kojima je izneo sav "prljav veš", to je stvorilo razdor u njihovom odnosu. On je tada zvezdu i hitmejkerku poznatu po nadimku "Material girl" nazvao - "devojkom iz srednje klase, koja je propagirala priču da je dospela na Times Square sa jednim parom baletskih cipela i 35 dolara u džepu".

Kako je u knjizi tvrdio, ovo je "čista mitologija i kako postaje uspešnija, tako njena životna priča sve više postaje mitološka".

Foto: Profimedia

 

 

Madonin stariji brat, Entoni Čikone preminuo je prošle godine, u 67. godini života. On je živeo kao beskućnik, a kako je tvrdio, porodica mu je okrenula leđa nakon što se odao porocima.

BONUS VIDEO: