Каријера Светлане Бојковић је ишла само узлазном путањом, с годинама је заслужила титулу једне од најцењенијих глумица са ових простора. Како каријера, једнако интересантан је и њен приватни живот.

Фото: АТА имагес

 

Њена ћерка, Катарина Жутић кренула је мајчиним стопама, те је такође постала веома успешна глумица. Светлана је својој ћерки била велика подршка током најтежих животних тренутака.

- Каја је имала велику подршку свог мужа и моју, наравно. Срећна сам што смо то превазишли. Толико људи нема децу, па живи добар и испуњен живот. Наравно, лепо је имати унуке који настављају твоју породичну историју. Ја то нећу имати, с Катаринина и моја животна прича за мене је велика награда. У мом овоземаљском трајању огледа све што сам хтела и умела.

ФОТО: Милена Анђела / В. Данилов

 

Како каже за медије, својој ћерки, глумици Катарини Жутић касно је признала да је глумица. Петнаестак година је Каја увелико играла у позоришту, на филму и телевизији да би јој Светлана тек тада казала да је сазрела, освестила себе као глумицу и да може мирно и без страха да је гледа.