Karijera Svetlane Bojković je išla samo uzlaznom putanjom, s godinama je zaslužila titulu jedne od najcenjenijih glumica sa ovih prostora. Kako karijera, jednako interesantan je i njen privatni život.

Foto: ATA images

 

NJena ćerka, Katarina Žutić krenula je majčinim stopama, te je takođe postala veoma uspešna glumica. Svetlana je svojoj ćerki bila velika podrška tokom najtežih životnih trenutaka.

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela.

FOTO: Milena Anđela / V. Danilov

 

Kako kaže za medije, svojoj ćerki, glumici Katarini Žutić kasno je priznala da je glumica. Petnaestak godina je Kaja uveliko igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.