Глумац Андрија Милошевић већ годинама ужива у љубави са својом изабраницом, такође глумицом, Александром Томић.

Њих двоје су пре две године добили сина Рељу и сада уживају у сваком заједничком породичном тренутку, али мало ко зна како су се Сандра и Андрија упознали и започели своју везу.

Андрија Милошевић је недавно гостовао у емисији "Бинџ" у којој је говорио о свом детињству, одрастању, каријери и приватном животу, али и непознатим детаљима из приватног живота, па је тако са нама поделио и како су се Сандра и он упознали.

Фото: Д. Миловановић

 

 

 - Упознали смо се у позоришту, радили смо заједно представу "Мала сирена". Ја сам је све време гледао, али је она тада имала неког дечка. Када је раскинула са њим направио сам славље! - започео је причу Андрија.

Фото: Milan Maricic/ATAImages

 

 

- Ја сам за њу био сељак, она је тада мислила "Шта ме овај гледа? Види га!" Међутим, да није било те представе питање је да ли бисмо се видели и шта би било. Из ове перспективе тако је требало да буде!

Ми смо сазрели заједно и  постали смо јачи, тако да смо очигледно требали једно другом. Она са својим особеностима, а ја са својим утичемо једно на друго и правимо бомбу! - истакао је Андрија у емисији "Бинџ".

 

@vecernjenovosti Andrija Milošević otkrio kako se je upoznao sa zenom #andrijamilosevic @Andrija Milošević ♬ original sound - Večernje novosti

 

Цео интервју са Андријом можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...