Андрија Милошевић познат је по свом великом таленту и неодољивом хумору, али глумац такође истиче да је велики емотивац.

Андрија је гостовао у седамнаестој епизоди емисије "Бинџ" компаније "Новости" у којој се, између осталог, дотакао и озбиљних тема, па је тако открио и који су то моменти када глумац пусти сузу.

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Када су кризне ситуације у питању никада не плачем, скамењен сам и хоћу да будем подршка и себи и другима, али онда дође неко време и доживим окидач. Гледам филм, читам књигу и поченм да плачем по 45 минута у соби за свим мојим људима - јер нисам тада стигао, започео је причу Андрија, а онда се са сетом у очима присетио драгих људи који су га прерано напустили:

- Ја немам родитеље, такође мој брат од ујака је превише рано отишао, а ту су и другови и пријатељи које сам изгубио. Када све то сублимираш у себи, ти се смејеш и идеш кроз живот, али постоје и моменти када се ти људи јаве - моја мајка, отац, буразер другови... Ја то препознам и онда причам са њим - сузама, рекао је Андрија у емисији "Бинџ".

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Живот је саткан од тужних и срећних момената. То је један мозаик у ком се тужни и срећни моменти стално смењују. Ја сам свакодневно у одређеним ситуацијама најсрећнији човек - натужнији, хвала Богу, ретко. То се дешава, када неко умре или када не могу да учиним ништа по том питању, али ове животне тривијалности ме не интересују и не угрожавају, реко је Андрија па наставио:

- Битно ми је да су сви здрави и насмејани, ужасно се радујем туђој срећи - испињава ме туђи осмех и туђа срећа, завршио је причу Андрија у емисији "Бинџ".

 

 

Шта је све Андрија имао да каже о својој каријери, улогама, одрастању и интими можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...