Душко Тошић нашао се у жижи интересовања када се на мрежама појавила његова преписка са Северином. Тошић је у порукама изразио жељу да упозна бившу жену Кебиног сина, позивајући је на кафу и шампањац, а у једном од њених одговора Хрватица му је ставила до знања да нису познаници, нити пријатељи и да јој не пише више. Након дописивања са Тошићем, Северина је намерно све поруке послала Јелени Карлеуши. 

Фото: АТА имагес

 

Карлеуша је гостовала у једној емисији где је између осталог, говорила и овој теми, која се данима развлачила по медијима. 

Фото: АТА имагес/Ф.С.

 

- Мене је много изнервирало то како је Северина одговарала Душку на поруке, ништа поред мене није научио. Направила је од њега будалу, иако је он много бољи фрајер, него што је она риба. Ја сам се изнервирала зато што је она ту поентирала, а не он. Ја сам се толико трудила да он испадне фрајер и фаца - рекла је Карлеуша па додала: 

Фото: АТА имагес

 

- Жао ми је што су на његов рачун спрдали многи, а Душко то не заслужује, јер то су његове слабости и непромишљени моменти - испричала је Јелена у емисији "4 и по жене".

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: