Јелена Карлеуша и Бака Прасе недавно су одржали заједнички лајв који је био хуманитарног карактера.

Током два и по сата, јутјубер и поп дива прошли су многе теме које су интригирале, али и насмејале 180.000 гледалаца.

Ипак, оно што је све запрепастило јесте изјава Јелене Карлеуше да је Бака Прасе наводно имао интимни однос са Лепом Лукић.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Поп дива је сада искористила прилику да се јавно обрати старијој колегиници:

- Лепа, молим те, ја сам се зезала. Волим те, обожавам, те. Још са тобом да идем на суд, само са тобом од певачица нисам била на суду. Шалила сам се, истакла је ЈК,  па додала:

- Она се наљутила. Лепа, ја сам само рекла да си видела Баку Прасета и да си чула свашта за њега. Мислим да нема појма шта сам ја рекла, него да су јој новинари пренели неку глупост, рекла је Јелена.

- Ако погледа, схватиће о чему се ради. Обожавам те, Лепа, велики поздрав за тебе - завршила је Карлеуша на ову тему.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Лепа се сада огласила за медије и рекла да је упућена у то што се десило током синоћне вечери, и да се тужба заправо није ни десила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Адвокат ме је звао синоћ у 23 сати он је то све пратио, и пренео ми је да ми се Јелена извинила, објаснио ми је да се шалила и да ако то све погледам схватићу о чему је реч. Нисам је ни тужила, јутрос је све требало да се покрене, али након тога што сам чула, одустала сам, истакла је певачица, а затим додала:

- Фино од ње што се извинила, онда немам разлога да је тужим више, Карлеуша се јавно обратила обајснила како је све испало, Прасенце је све демантовао, а она да се није извинила добила би тужбу, рекла је она и за крај разговара истакла:

- Дошло јој је из гузе у главу, нико нема више да ме чачка, шта има да је тужим, закључила је Лепа Лукић

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: