Поп звезда недавно се развела од Душка Тошића, а сада је за медије проговорила и о физичком насиљу које је како тврди трпела у браку од стране бившег супруга, због чега је неколико пута морала да затражи и помоћ полиције.

- Звала сам ја "92"! Неколико пута сам била приморана да зовем полицију и то је било онда кад неко не може више вербално да те "укроти", па онда кренеш главом кроз зид и онда… Тешке су то теме… Оно што хоћу да кажем свакој жени: Нико не сме да дигне руку на једну жену и жена, оног момента ако плаче због мушкарца… Нико није вредан ни једне женске сузе, коју мушкарци олако схватају. То су болне сузе и ако плачете због неког, то није љубав, то је агонија - рекла је ЈК у емисији "4 и по жене".

Фото: АТА имагес

 

- Сваки пут кад сам позивала полицију, истог момента сам се покајала. Пре њих је долазила новинарска екипа, па сам са њима чекала полицајце, који ме питају да се сликају са мном и Душком. И ја сам се сликала. Ја онда питам: "Душко, хоћеш да дођеш да се сликаш?" Смешно је, мој живот је циркус. Долазило је и до физичких сукоба. Сматрам да оног момента кад мушкарац дигне руку на жену, да ту нема никакве љубави. Једном кад дигне, дићи ће опет и опет… Ја нисам неко ко треба да се физички обрачунава са неким кога воли. Ту је за мене ствар завршена. Ја кад позовем полицију, то је дошло до крајњих граница, а ја сам храбра жена - признала је поп звезда.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Подсетимо, Јелена је почетком јуна пријавила тадашњег супруга за физички напад на њу и њеног пријатеља, због чега је реаговала и полиција.

Певачица је тада око 5.15 ујутру позвала полицију, која је, по пријави, одмах изашла на терен, где је затекла Јелену с пријатељем. Они су испричали да је Тошић дошао у породичну кућу на Дедињу, од које има кључ, а како су навели, био је и под видним дејством алкохола. 

Фото: АТА имагес

 

По довођењу у полицијску станицу, алко-тестом је утврђено да је бивши фудбалер имао 0,8 промила алкохола у крви, а њему је тада било забрањено прилажење и контактирање са Јеленом.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: