Због лошег здравственог стања, челинк "Гранда", Саша Поповић, одсутан је са снимања нове сезоне "Звезда Гранда". Привремено га је мења водитељ Воја Недељковић. 

О тачном здравственом стању и разлозима изостанка било је веома мало информација у јавности, а најдаље је недавно отишла Јелена Карлеуша која је поручила да је Саша Поповић "јако болестан" и да и сами можени да "претпоставимо о чему је реч" (више о томе прочитајте на ОВОМ линку). Поред ње, и друге колеге са естраде му дају велику подршку.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица из једне од првих генерација "Звезда Гранда", Радмила Рада Манојловић, послала је поруку Поповићу након што је сазнала да је болестан.

- Нисам звала Сашу, послала сам му поруку, увек ми је честитао или кад избацим песму или кад буде наша емисија најгледанија. Био је поносан на мене, никад не могу да заборавим кад ме је после, једног спота загрлио и рекао: "Радо, види какву смо звезду направили од тебе!''. Он је мене ишчупао из тога где сам била, он је мене од самог старта подржавао, помагао ми са Сузаном око гардеробе и свега. Послала сам му поруку и пожелела брз опоравак, рекла сам му да сви наши заједнички моменти треба да послуже да се он опорави и да је то најмање што можемо - поручила је певачица за "Премијеру".

Фото: АТА имагес

 

Сузана Поповић се огласила током Сашиног боравка у болници, али није желела да износи детаље о мужевом лечењу: 

- Извините, али за сада не могу ништа да вам кажем. Хвала што поштујете нашу приватност - била је кратка Сузана Јовановић.

Подсетимо, Саша Поповић пре неколико дана ухваћен је испред Гранда након изласка из болнице. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: