Сукоб између Даре Бубамаре и Секе Алексић догодио се пре шест година јер је певачица заказала концерт у београдској арени недељу дана пре Даре. 

Дара се тада истакла да је избрисала Секу са листе пријатеља: 

- Класично ми је забила нож у леђа, ето. Мој највећи проблем је што олако пуштам људе у свој живот и верујем им. Због тога ми се дешава да будем озбиљно повређена и да патим. Али човек се учи на својим грешкама. Ако си џек и сигуран у себе, а притом тврдиш да смо пријатељи, што онда ниси заказала недељу дана после мене? - бесно је говорила Дара па наставила:

- Ја сам певач старог кова, пекла сам занат кад је постојала колегијалност у овом послу и поштовање на естради, али тога сада нема. То што је мени Сека урадила са концертом ја не бих ни свом највећем непријатељу. Пре или касније свако покаже какав је. Кажеш да ми желиш добро, а наместиш да ти концерт буде недељу дана пре мог. Ма мајке ти? Кад се све то издешавало толико сам била повређена као човек, да не могу то да вам опишем. Особа коју сам сматрала једном од најближих пријатеља без разлога ми је забила нож у леда. Али добро. Ја верујем у Бога и знам да он сваком да по заслузи - истакла је тад Бубамара.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: