Пар ужива скоро деценију у љубави, а њихова брачна идила почиње у тренутку када су постали родитељи дечака Косте, а потом и близнакиња, Ане и Срне. Искре међу њима плануле су 2008. године када су заједно водили Евровизију. 

Многе је изненадила информација 2011. године да се растају. 

Раскид је наступио изненада крајем марта поменуте године после три године успешне везе. Никада нису открили разлог који је покварио тадашњу веридбу.  Две недеље након што је Жељко запросио Јовану а она најпре рекла "да", пар је решио да раскине а водитељка је дала изјаву.

 

 

- Као и свака веза, и наша је имала успоне и падове, несугласице и изузетно лепо тренутке, али најправичније би било рећи да се наша љубав на крају некако сама угасила. Обоје смо се сагласили, разговарали смо и донели одлуку као зрели људи који су делили живот три године - децидна је тада била Јована.

- Тачно је, нисмо више заједно. Из поштовања према Јовани и дивном времену које смо провели заједно не желим да износим разлоге због којих смо се растали. Конкретног разлога заправо и нема. Једноставно почели смо да се разилазимо. Неке ствари нису могле да функционишу онако како смо обоје желели - потврдио је он тада вест која је била главна тема свих портала и то да су растали Јоксимовићи. 

 

 

Међутим, пар се помирио врло брзо. Жељко  је наступао у Тивту. на наступ, а од тог тренутка нису имали већих проблема. Успешни су како у послу тако и на приватном плану, а породично гнездо у којем уживају са својом децом свили су на Сењаку.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: