Алка Вуица сматра се једном од најзанимљивијих певачица на овим просторима. Алка је својевремено признала да јој због једног мушкарца са којим је давно била у емотивној вези, а који је данас у браку, и сада срце заигра.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Можда је то била моја карма, да немам срећну љубав како бих могла да напишем све ове песме, можда је Бог тако одлучио за мене, можда сам ја крива, можда сам превише хтела, тражила...Немам појма - рекла је певачица и истакла шта би урадила другачије да може да се врати уназад.

- Данас с овом дистанцом неке ствари би сигурно урадила другачије. Рецимо, одмах би се удала за своју прву љубав из школских дана. Дан-данас кад га видим затитрам. Он о томе појма нема. Ожењен је и има скоро већ и унуке, добри смо пријатељи - признала је Алка Вуица у "Special Happy Show-u" и признала да у љубави није одважна.

Фото: АТА имагес

 

- Уопште нисам храбра у односима с фрајерима, с њима сам увек срамежљива. Кад су фрајери у питању онда сам старомодна. Заговаратељица истине, али не под сваку цену. Никада превару не треба признати, поготово ако није битна - додала је.

БОНУС ВИДЕО: