Поповића тренутно мења водитељ, Воја Недељковћ. Сашина блиска пријатељица, Весна Милутиновић је синоћ на концерту Снежане Ђуришић открила детаље о Сашином тренутном здравственм стању: 

- Оно што Саша Поповић постави и направи, то не може да буде лоше - рекла је Весна и додала:

- Већ сам изјавила да је он целог лета радио, одржавао аудиције. Брзо очекујемо да нам се Саша прикључи. Чим његово здравствено стање дозволи, ви медији, ћете моћи и сами да га питате све што вас занима - рекла је Весна.

Фото: АТА имагес

 

Воја Недељковић је за домаће медије открио да је тешко мењати Сашу:

 

- Тешко. Искрено тешко. Велики ми је задатак био. Знам да је Саша на опоравку и очекујемо га да се врати и желимо да се врати, јер заиста је врела столица. Ја годинама радим, али увек неки други посао, не овај који он ради. Тек кад седнеш на ту столицу схватиш шта све мораш да држиш под контролом, и певаче, и жири, поготово сад кад они не виде певача или певачицу, већ их само чују… Не смеш да им сугеришеш, тако да је јако тешко, а могу да замислим колико је тек тешко онда кад дође двобој између ментора. Кад имају свако по свог кандидата. Неко двоје седи са Сашом, а оних шесторо седи тамо и дају оцене. Е, онда је то заиста израелско-палестински сукоб.

Фото: АТА имагес

 

- Не, нема ту припреме зато што је ово жива ствар. Ово није представа па ти имаш сигуран текст. Онда би могао да се припремиш па да кажеш како ћеш овога пута свој текст да кажеш брже или спорије. Овде нема тога, све је импровизација зато што радиш са живим људима и не знаш да ли ћеш имати неког супер генијалног певача или ћеш имати неког ко је прошао не знаш ни ти како на аудицији, па је сад дошао овде и распада се. Не можеш да се припремиш јер не знаш како ће они да реагују. За неке људе мислиш добиће гласове, а они их не добију или добију 1 или 2. За неке ти се чини да су онако просечни, они добију 4 или 5 гласова. Ово је као вода, не можеш ти сада воду да обликујеш како си замислио унапред -био је искрен Воја.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: