Наиме, 37-годишњег Тајрека Бартона убио је други мушкарац јер му је наводно раније у саобраћају одузео предност.

Полиција је саопштила да је прошле суботе око 20:49 примила дојаву о пуцњави у Барбер Парк Евентс Центру. Када су стигли на лице места, затекли су Тајрека како лежи са вишеструким ранама од ватреног оружја. Упркос напорима лекара, 37-годишњак је тамо и преминуо. 

Myfox8 преноси да је све почело након што је Тајрек накратко отишао са свог венчања, а када се вратио, пратио га је човек који је тражио особу која га је исекла у саобраћају. Сестра је рекла да се Тајрек извинио што му је одузео предност, али то није било довољно за човека који је пуцао у њега и убио га пред његовом женом. 

- Мој брат тог човека уопште није познавао, никада се нису срели. Није га ни питао како се зове, никада се нису ни руковали. Био је то потпуни странац и хладнокрвно га је убио. То је требало да буде један од најсрећнијих тренутака у његовом животу и да се претвори у трагедију - објаснила је сестра Британи. 

 

 

Нападач је побегао након убиства, а полиција тренутно трага за њим, иако за сада нема информације ко би могао бити осумњичени. Због целе ситуације, породица такође моли све грађане да се јаве ако имају информације о нападачу, преноси Вечерњи лист.

Тајрик је иза себе оставио супругу и двоје деце. 

БОНУС ВИДЕО: