Наиме, пре неколико месеци, супруг Александар Илић био је заражен коронавирусом, због чега се певачица много узнемирала, нарочито када јој је и дете задобило прве симптоме, а потом и званични резултати су показали да је позитиван.

Оно што је још више забринуло Биљану јесте што Аца није показивао никакве симптоме, а након одрађених резултати, установили су да је имао запаљење плућа.

- Ја стварно имам одбрамбени систем, када се уплашим, мени то траје кратко, али то је добра особина да могу, почињем да размишљам позитивно. Стално ми пребацује супруг, да је супер што сам оптимиста, у том смислу, хвала Богу да смо сви добро, да је моја породица и фамилија живи и здрави, мој супруг је исто прележао. Било је тужних тренутака, много мојих колега и пријатеља је отишло, надам се, што се каже, да томе долази крај - говори Биљана, па додаје:

Фото: Д. Мишић

 

- Није било пријатно, мада је било чудно, ми смо отишли за Бањалуку, снимали смо, ништа није дало у најави, онда је почео да се тресе, мислила сам да је прехлађен, ујутру када је устао, није му било добро, није имао ни температуру, све то ја не волим да препуштам случају, отишли смо код лекара, он је био негативан и нон-стоп је био негативан, а кад су урадили скенер плућа, имао је упалу плућа, био је кућном лечењу, па као мама, жена, као не знам ни ја ко, баш сам га неговала, изгурао је он то за 5, 6 дана.

(Република)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".