Иван Милинковић већ деценијама је на музичкој сцени, а највећи печат оставио је као певач групе Легенде, у којој је провео скоро 30 година.

Фото: АТА имагес

 

Он је свој приватни живот чувао од медија и јавности, међутим, неке ствари нису могле да се сакрију. Певачев први развод, али и други брак били су главна тема медија. 

- Она ме је штедела када је одгајање сина Филипа у питању. Ја ујутру дођем са пута, она буде са њим и гледа да он не плаче да ме не буди. Ја на сцени морам да блистам, јер неко је платио карту и жели да те гледа у пуном сјају, не занима га да ли је теби неко плакао синоћ или ти ниси спавао. У овом послу стално мораш да се доказујеш и мораш увек да будеш на висини задатка. То је велика обавеза. Нажалост, мало времена сам проводио са сином када је био мали. Моја жена ме и данас критикује да треба сада више да будем са њим, али ја сам на Космају, он са друштвом. Треба више времена проводити саа децом. Мени је тата умро 1992., а мама ми је умрла 2019. године, када ти оду родитељи, онда видиш колико ти неке ствари фале. Треба човек да се труди да искористи време паметно.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Они имају добар однос, а Милинковић је недавно говорио и о ситуацији када га је његова Милица након емисије у којој је гостовао, на вратима дочекала са клетвом.

- Наравно да сам био у прилици да погледам у неку жену, ево једног примера. Били смо у жирију један познати певач и ја, наишла је једна добра, која је сад јако позната, тад је била на аудицији, и наша рекација је била оваква - приказује Иван колико им се допала такмичарка док прича у емисији "Магазин Ин". Ја кажем: Човече, фаце су нам на екрану оволике, наравно реагујемо на прву лопту, као мушкарци."

Кад је стигао кући, жена га је дочекала с директним коментаром: "Милинковићу, очи ти испале", испричао је Иван и насмејао све у студију.

Подсетимо, певач се развео од прве супруге Весне после седам година брака. Милицу је упознао на једном наступу, родила се љубав и, у својој 40. години је са њом добио сина.

Курир