Надежда Биљић проговорила је о музичкој сцени, те се осврнула на данашње стандарде лепоте и певачице које личе једна на другу, па послала поруку младим девојкама које желе да се баве истим послом.

- Моја порука за њих је да се баве певањем а не другим стварима. Ја сматрам да певач треба да буде певач. Некад се и ја искомплексирам, а и нормално је када видиш да су све исте и личе једне на друге. Ја немам ништа немам против операција, нека ради свако шта хоће са својом главом шта хоће. Ако и радите тако нешто будите мало аутентичне, све сте бре исте. Будите своје. Лепо је имати жељу да имате каријеру као Карлеуша, Брена, Прија, Цеца... Океј и то је у реду имати такав циљ и бити таква звезда, али ти не можеш да будеш оне, ти буди ти - говорила је певачица па наставила:

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

- Теже је ако се не уклопиш у калуп зато што нећеш добити каријеру преко ноћи, али та каријера која тако дође тако и прође. Полако и стрпљиво и вера у себе. Ако ћете да радите силиконе, радите умерено и будите своји. Не треба бити копија никога, човек увек треба да буде свој, по томе ће људи да те памте. То и јесте поента шоубизниса - закључила је Надежда.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: