Неда Украден је искрено проговорила о каријери и свему што је прошла откако се појавила на јавној сцени.

- Дивно је видети ово издање мојих сабраних дела. Заиста сам сарађивала са дивним и успешним људима и поносна сам на то. Ово су невероватне композиције и невероватна дела. Нисам очекивала да ће хит бити песма "Не зови ме у поноћ", било је промашаја у тој процени шта ће бити хит, а шта не. Многа деца су по мојим песмама добијали имена.

Фото: АТА имагес

 

- Добрих текстописаца је све мање. После два месеца не знате ко шта пева, мало је ту све копирање, нема пуно оригинала, мислим да је то проблем. То је део те хиперпродукције. Најтеже је било сарађивати са Арсеном Дедићем, њему тада дуети нису били потребни. Једва смо га убедили, био је геније. Мишо Ковач је био тежак за сарадњу, такође.

Фото: АТА имагес

 

- За мене је моја каријера један невероватан спој талента, среће, рада и љубави. Емоција коју сам ја пружила људима и он мени. То што се мени дешава више од 50 година је изузено ретко, то је невероватан дар са неба. Бескрајно сам захвална на свим тим људима који су допринели томе. Ова Неда сада би оној од пре 25 година рекла да је све могло другачије, а ништа није могло другачије. Нека се све десило баш како се десило. Захвална сам и својој енергији и неком шестом чулу и ситуацијама које су ме водиле од једне до друге. И развод и свађе и сукоби све ме је довело до овога.

- Мислим да у млађим колегиницама нема сличног примера као што сам ја, ја сам је појавила са 16 година. Сада су различити путеви прављења каријера - рекла је Неда.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: