Сека Алексић, која је недавно изазвала буру коментаром у ком је споменула Ану Ивановић, била је гошћа једног хрватског подкаста у коме је причала на разне теме, а по први пут је открила и да је син Лепе Брене, Виктор Живојиновић својевремено био лудо заљубљен у њу.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Сека је жестоко искритиковала и своју колегиницу и сарадницу Теу Таировић, истакавши да је непрофесионална јер много касни.

Фото: И. Маринковић

 

"Недавно сам се обрадовала кад сам видела Лепу Брену и њеног сина Виктора, који је седио поред мене. Причао ми је да ради мајци неке визуале за концерте. Ја Виктора познајем од кад је био дете и никад нећу заборавити кад ми је донио љубавно писмо на снимање. Он је буквално имао шест година и долази Брена и каже: 'Знаш шта, Секо, мој син је заљубљен у тебе и донео ти је писмо'. И он долази стварно и доноси писмо, ту су нека срца. И он ту пише да ме воли и то. И сад он седи, човек озбиљан, један високи и велики, ту поред мене и каже: 'Ја мами радим визуале' и показује шта ради. Мислим, занимљива ми је била та прича. То дете је сад одрасло и он сад мајци нешто ради. Онда сам пожелела да и мој син мени тако нешто ради", признала је Сека у подкасту "Еxтра ФМ".

Фото: АТА имагес/ Петар Милошевић

 

Алексићева је испричала и да је Теу Таировић садашњи дечко недавно закључао у стану и да је због тога каснила на састанак са њом 45 минута.

"Теа има озбиљних проблема са кашњењем. Она јако касни и то једино што ми се код ње не допада јер професионалци не смеју да касне. Не могу то себи да дозволе и то је велики луксуз. Пре неки дан смо имали састанак и она је баш дуго каснила - 45 минута. Закључао је дечко у стану и однео је кључ, заборавио је да остави други", испричала је Сека Алексић.