Учесник Елите, Ненад Ћубић Ћуба, открио је у својој емотивној животној исповести борбу коју су он и његов брат Стефан преживели од малих ногу. Наиме, Ненада и Стефана су биолошки родитељи оставили у дом, те су из дома прешли у хранитељску породицу у којој им није било нимало лепо.

Фото: Принтскрин Пинк

 

Њихов живот се променио дана када су усвојени од стране брачног пара који није могао да има деце, а јарко су желели. Они нису хтели да одвајају браћу те су их обојицу узели и одгајили.

Горан Павловић након емитовања Ћубине потресне исповести гостовао је у домаћим медијима и тврдио да је заправо Ћубин биолошки отац.

Он је открио да је Ненадова и Стефанова биолошка мајка преминула, а да са њом након што је дала децу у центар за социјални рад, те је испричао да је Стефан Ћубин старији брат рођен у затвору:

Рођен је у затвору, Зорица је тада била у затвору, али не бих о томе - рекао је Горан па је открио:

- Било ми је јако тешко што нисам знао ништа о њима, чуо сам разне приче, али никада нисам могао да дођем до њих. Хвала госпођи Љуби на свему, она је члан породице, ја не желим њој да узмем децу, али желим да јој се захвалим на свему. Моја сестра од тетке је ступила у контакт са њом, а ја сам ступио у контакт са Стефаном, а обоје су рекли да сачекамо да Ненад изађе из Елите. Ја желим само да их видим - рекао је Горан па је додао:

- Стефану сам писао на друштвеној мрежи, послао сам му слике њега и Ненада када су били мали, разумем га што неће да се видимо пре него што Ненад изађе, иако бих ја то волео.

Фото: Принтскрин Пинк

 

Горан је након тога показао слике Стефана и Ненада које је добио у хранитељској породици и тврдио да их је тражио годинама.

- Ја њој дугујем захвалност велику, она је моја породица. То што је она урадила за моје синове, ја сам јој вечно захвалан. Никада не бих узео децу од ње, нити би то њима дозволио да ураде. Знам шта је Ненад говорио у Исповести, али мора да зна да сам га ја тражио, да га је моја сестра, мој брат, мајка да смо их тражили али их нисмо нашли. Имам ја доказе да сам их тражио, а све што им треба имају од мене. Ја ћу се борити да будемо блиски, дугујем им то, и њима и госпођии Љуби којој желим да живи хиљаду година. Ја када сам видео Ненада, он је оригинал ја, док Стефан личи на деду по мајки. Ја се нисам женио након тога, а мојој деци морам да кажем да сам ту за њих за све, а госпођи Љуби хвала на свему, и за њу ћу урадити све.

Курир.рс/Пинк.рс