О браку Јелене Карлеуше и Бојана Карића и данас се често прича и пише, а музичка дива је први пут отворено о томе говорила недавно.

ЈК је тада, између осталог, оптужила Бојановог стрица, Богољуба, за крах љубави, истакавши да је била жртва намештаљке.

Тим поводом, алфа и омега династије Карић открио је шта мисли о регионалној звезди, упутивши јој низ комплимената.

Фото: АТА имагес/Б. П.

 

- Јелена је необична жена. Ти ако ожениш Јелену Карлеушу, не можеш да очекујеш од такве жене да кува пасуљ код куће. Треба да живиш и да се помириш са тим - започео је за "Информер" у свом стилу Богољуб.

- Јелена је талентована особа која има дар од Бога. Она је ванредно способна жена. Она да није у Србији, да се са тим што ради налази у Лондону или Сједињеним Америчким Државама, њој Мадона не би била равна. Она је у свом послу мајстор високе класе. Али ми смо у Србији, тешко је Џајићу да буде Пеле у Србији, Богољубу Карићу Илон Маск или на крају крајева Јелени Карлеуши да буде Мадона. Све су то околности где се рађамо и где живимо - прича Карић, па открива шта посебно цени код Јелене.

Фото: АТА имагес/Р. Перишић

 

 

- Свиђа ми се Јеленин патриотизам, њена борба и што је свој човек. Највише поштујем те људе који пролазе плусеве и минусе, а опстају и држе се на врху - закључио је Богољуб Карић.

Подсетимо, Јелена Карлеуша је у децембру 2023. године у једном подкасту проговорила о односу са Бојаном, али и његовом породицом.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Богољуб Карић је био против моје везе са Бојаном. Чак ме је и забранио на БК ТВ иако сам била њихов ексклузивац. Он је мени и рекао да је против наше љубави. Лажирао је истраживања у којима сам ја после Мадлен Олбрајт најомраженија у Србији. Он је, наравно, био највољенији. Објаснио ми је да ја негативно утичем на породицу Карић. С друге стране, Бојанови родитељи, Сретен и Славица, су мене обожавали. Прозивао је он мене редовно на тим породичним ручковима на којима је било нас 50. Човек је седео на челу, сви ћуте и једу супу, а Богољуб се обраћа само мени. Ја сам било дубоко издепримирана. Судбина ће касније спојити Сретена и моју мајку у Немачкој. Лечили су се од исте болести и изгубили животе - рекла је ЈК.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: