Навијачи Новака Ђоковића радо би видели љубимца на Завршном мастерс у Торину, иако то није примарни циљ нашем асу, али је и даље у трци. 

Де Минор није успео да тријумфује у Бечу, па је и даље девети у АТП трци, а Ђоковић шести. Ноле има 3,910 бодова, потом следе Каспер Руд (3,855 бодова) и Андреј Рубљов (3,720 бодова), док је Аустралијанац на 3,555. Има,ли су Новакови ривали шансу да му припрете током минуле недеље, али су сви подбацили, па му и даље гледају у леђа.

Следи мастерс у Паризу, где учествују сви они осим Ђоковића, па га чека одлучујућа недеља, када ће све бити познато. Надамо се да ће што пре такмичење завршити Рус, Норвежанин и Аустралијанац и тако помоћи да Ноле, икао не игра, а и не занима га много, избори пласман на Завршни мастерс. Мада, питање је да ли би играо.

"Нажалост, нећу играти Мастерс у Паризу ове године. Извињавам се свима који су се надали да ће ме гледати тамо. Желим свим играчима, спонзорима, организаторима и навијачима сјајан турнир. Имам доста сјајних успомена са седам титула тамо и надам се да ћу се вратити следеће године", поручио је Новак пред мастерс у Паризу.

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО