Марина је сада открила све о приватном животу, браку, ћеркици, али и о бизнису који је покренула ове године, због ког је у дуговима. Она ће за дочек Нове године певати у сопственом ресторану, чиме ће вероватно помоћи бизнис којим се бави.

- Водим миран живот, никад код мене није било скокова, излета, али немам ни потребе за таквим животом. Кад имате дете, онда сте везани за породицу. Али ево, лагано се враћам на сцену, имала сам наступ после три године и схватила сам да ја без музике не могу и да се нећу повући до краја, како сам мислила - испричала је Тадићева и додала да је задовољна без обзира на финансијске тешкоће:

- Заиста сам се трудила да не пропустим те најлепше тренутке са ћерком, кад она проговори, прохода, кад прави неке слатке ствари. Прва година је лагано прошла јер је била корона и све је стало, а у другој сам већ започела нови бизнис. Успела сам да у овој години проживим лепе тренутке са њом, али и да дигнем други посао на ноге и вратим се свом првобитном занимању. Не могу да кажем да је ово била лоша година, јер кад подвучем црту, јако сам срећна што сам успела да завршим много тога.

Признала је и да још увек отплаћује кредит због новог бизниса.

Фото: Н. Фифић

 

- Без претеривања, сав новац сам уложила у нови посао. Још сам у кредиту, који још увек отплаћујем и ко зна до када ћу. Али не жалим, мислим да сам уложила у праву ствар. Већ имамо заказане прославе и славља за наредну годину, људи су препознали чари природе. Никада нисам говорила о новцу и не желим да кажем колико сам уложила, важно је да је то нешто што ће мени у будућности доносити не само зараду, већ и задовољство - истакла је она.


Марина каже да ужива у сваком тренутку са наследницом, те да јој је изабраник Урош велика подршка у свему.

- Проговорила је већ са шест, седам месеци, почела је тада већ да прича "мам", а убрзо потом и мама. Нормално је што је то прво изговорила, јер сам ја са њом 24 сата. Одмах потом је причала тата, баба, деда. Ево, сад већ склапа реченице. У првој години смо проходале и пропричале, а у другој смо све то уобличиле и уживамо. Кад год ја морам нешто друго да радим, муж је ту да ускочи, имам његову помоћ и подршку, баш је прави тата, ништа боље не бих могла ни да пожелим. Супер је и тата и муж - рекла је певачица за поменути медиј, те додала да се њихова љубав родила из пријатељства.

- Били смо пријатељи, дружили смо се годинама. Моја прича је да се љубав рађа из другарства и да тако једино и опстане. Морате имати подлогу, знати све о свом човеку, а и он о вама. Кад год уђете у нешто велико и снивате неке снове са особом коју не познајете довољно, онда се све расприши. Страст јесте лепа, али у њој можете да изгорите, а љубав - то је виши ниво, где постоји поштовање, толеранција. Важно је да имате своју слободу - сматра Марина.


У сусрет празницима, она је испричала да је схватила да је најзадовољнија кад има посла.

- Најгора Нова година ми буде кад не радим и увек је било у вези са послом. Чим радим, то је супер, а најбоља година у животу ми је била 2019. на 2020. јер сам тада добила дете. То је поклон који сви могу пожелети, тако да ће то бити заувек моја најбоља година док не дође друго дете - рекла је Марина.

(24седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".