Млађи брат Драгојевић који је у "Задрузи", тренутно је у центру скандала због помирења са супругом Далилом која га је пред камерама преварила са Филипом Царем.


Давид се после раскида са старлетом Аном Кораћ повукао из јавног живота и посветио се новој девојци и послу. Ипак, сада се поново оглашавао поводом ситуације у којој се нашао његов брат.

Међутим, мало ко зна да оби имају и сестру Сузану која се не експонира у медијима. Наиме, она води миран и повучен живот са својим дечком, али атрактивним изгледом и те како привлачи пажњу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su🌶 (@__red__suki__)


Како су медији раније писали, Дејан и Сузана нису у добрим односима и једну ствар она никада неће моћи да му опрости. Док је са Давидом веома блиска, те неретко дели заједничке фотографије, али и шаљиве објаве у којима га означује.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su🌶 (@__red__suki__)


- Донекле сам и била спремна да му опростим све, али после позива инспекцији да дође у гирос, од ког је и он живео, јесте дно дна. То му никад нећу опростити, за мене Дејан више не постоји. То што имамо исту крв не значи ништа ако је неко покварен. Све има своје границе, па тако и моја толеранција. Пре ријалитија били смо нормална породица. И да кажем, не постоји лако зарађен новац, сви мисле да уђу и зараде лаку лову у ријалитију, а нико не пита колико могу да изгубе. Ми смо све изгубили - написала је Сузана тада док је он био у "Паровима.".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".