Објаснила је како су се одлучили на тај потез због "посебног концепта" који ресторан нуди у којем гости могу да једу колико год желе у 90 минута за 30 евра. Нагласила је да је концепт "све што можете да поједете", а не "све што можете да наручите".

- Мислим да је то врло поштен концепт - наставила је, додајући да је ово врло често у ресторанима у Немачкој, а њена изјава изазвала је бурну расправу.

"Нема ништа лоше у том концепту, исто је и овде у Канади", написао је један тиктокер, а други се сложио како је то "разуман начин" за ограничавање бацања хране, додајући: "Наш локални суши ресторан има исто правило - све што можете да поједете, осим што плаћате остатке."

Но нису се сви сложили. "Хипотетички гледано, то онда није концепт 'све што можете да поједете', зар не? Биће бацања хране јер се некима можда неће свидети јело које је послужено."

БОНУС ВИДЕО: