Сличан потез пре ње направиле су у "Срећним људима" Тања Бошковић и Дубравка Мијатовић. После тог потеза оне су дуго година биле на црној листи, а да ли слична судбина чека и Иву, показаће време.


"Истина је, јер када смо званично завршили снимање серије, нисам знала да ће бити треће сезоне. Још пре него што се друга сезона завршила, уговорила сам један велики пројекат, нову велику улогу. Дијану Ерски обожавам, баш због начина како сам је одиграла, љубави публике, одличних критика и чак десет награда које сам добила за ову улогу. Догодиле су ми се нове прилике, улоге, непрестани телефонски позиви и пружене шансе да покажем шта још знам, да одиграм и неке другачије карактере", рекла је Ива и додала:

"Од када се прочуло да ме неће бити јављају ми се људи с таквим коментарима и моле ме да кажем да је то шала. Својим колегама желим успех и радост стварања и не би било пристојно с моје стране да кажем да ће мој недостатак ишчашити серију. Публика се везала за Дијану јер је специфична, а како тврде сви љубитељи "Игре судбине", нико никада није нешто слично томе одиграо. Улога је изузетно лепо написана, а ја сам се потрудила да јој дам специфичан глумачки печат јер озбиљно схватам свој посао и имам честит однос према њему.

Глумица признаје да јој је веома тешко што се растаје од ове улоге.

"Емотивна сам и увек ми је тешко када се растајем од неког лика, то је природно и људски. Имам велико поштовање према публици и зато знам да ће их јако радовати нешто ново што ћу им понудити", изјавила је глумица, коју можемо гледати и у серији "Азбука нашег живота", где игра Карлу Бруни.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".