On je tada dao svoj poslednji intervju i rekao da više ne želi da se bavi muzikom, iako je njegova karijera išla uzlaznom putanjom.

Foto: V. Danilov

 

Stefan je važio za velikog zavodnika, pa ga tako nisu zaobišle ni priče o vezama sa poznatim pevačicama, a jedna od njih bila je i fatalna crnka Milica Pavlović.

Naime, tada se pisalo da su između Stefana i Milice sevnule varnice na jednom nastupu, a pevačica je u svojim intervjuima kasnije imala samo reči hvale za Breninog sina.

- Od tenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primetila sa bine, njih dvoje nisu prestali da gledaju jedno u drugo i osmehuju se. Iako su se oko njega tiskale devojke pokušavajući da ih primeti, mladi Živojinović je pažnju fokusirao na binu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno, da su gosti uveliko to komentarisali - rekao je tada izvor i dodaje:

Foto: ATA images

 

Kako se tada pisalo, svi su mogli da primete osmehe na licima Stefana i Milice, kao i njegovo džentlmensko ponašanje dok joj je nudio piće, ali i da sedne posle zahtevnog nastupa - rekao je tada izvor za medije, a njih dvoje govorili su samo u superlativu jedno o drugome.

 Svi bi bili sa Milicom - rekao je jednom prilikom Stefan.

- Stefan je izuzetan dečko, vaspitan, nasmejan i uvek dobro raspoložen, sigurna sam da se sjajno proveo -pričala je tada Milica.

Inače, od kako je rekao da više ne želi da se bavi muzikom, javnost uopšte nije čula ni reč o Stefanu Živojinoviću.

U medijima se šuškalo o njegovoj navodnoj svađi sa majkom Lepom Brenom, jer nije došao na proslavu njenog rođendana. Ipak, Brena je demantovala ove navode.

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena.

Foto: Printskrin/Jutjub/Paparazzo lov//DNK

 

 

(Blic/Stori)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".