- Svi ljudi koji su navikli da rade i putuju, to je jedan vaš stil i način života. Ja ne mogu da izdržim više od sedam dana na jednom mestu, ja bih nedelju dana ovde, pa onda tamo. I da, jesam se umorila od odmora. U kući nemam šta da radim, čak sam i sa četkicama farbala, nisam znala šta ću sa sobom. Promenila sam i način ishrane.

Foto: Petar Milošević

 

Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović nedavno su proslavili tri decenije braka, a 30. godišnjicu obeležili su na putovanju.

- Bilo nam je fantastično, bili smo na Puketu, na jednoj detoksikaciji, jeli smo povrće za svaki obrok. Otišli smo na jedno ostrvo Rača, tamo smo proveli četiri dana, gde je bila jedna emotivna, slatka proslava. Imali smo jedan mali svečani šator. Dobili smo šampanjac, večeru, cveće. Proslaviti 30 godina nije mala cifra. Ja nikada nisam imala problema u braku. Ja sam u to ušla veoma zrela, udala sam se sa 31, sa 32 sam rodila dete. Moram da odam počast svim devojkama, ženama na Balkanu, jer mi žene moramo da budemo 10 puta tolerantnije nego što bi to bilo u Evropi. Boban i ja smo dva veoma dobra prijatelja, saradnika, supružnika. Naši problemi su bili u vezi sa raspadom Jugoslavije i Stefanovom otmicom. On ima mnogo razumevanja za moju profesiju, projekte i ideje, on je uvek bio alfa i omega i čovek koji mi je uvek organizovao posao. Ja sam bila osoba koja se eksponirala i slikala, a on je bio organizator svega.

Brenin i Bobin stariji sin Stefan se u potpunosti povukao u ilegalu, a pevačica kaže da za to i te kako ima dobar razlog.

- Stefan je srećan i zadovoljan, ja kao roditelj sam mnogo srećna što je pronašao sebe u nečemu drugom i on će se time predstaviti javnosti naredne godine, ali bitno je da radi sa onime što voli - kaže ona, te se osvrnula na glasine da sa naslednikom nije u dobrim odnosima:

- Mi smo sa našom decom u fantastičnim odnosima, u to nemojte sumnjati. Postoje članovi naše porodice koji se eksponiraju, to smo Aleksandra i ja, a ostali to ne vole. Stefan dolazi, viđamo se, priprema jedan novi posao.

Kao jedan od najdražih i najemotivnijih trenutaka koji joj je obeležio ovu godinu jeste susret sa sestrom Faketom Stojanović:

- Moja sestra je otišla u penziju, a ja sam joj obećala da ćemo zajedno putovati. To mi je bio jedan od najemotivnijih trenutaka u prethodnom periodu. Nas dve smo ostale željne jedna druge, nikako to ne možemo da nadoknadimo, tako da se nadam da će ona što češće dolaziti kod nas, a ja kad god mogu, ja ću putovati kod nje.

Foto: Igor Marinković

 

Emotivni status njenog drugog sina Viktora Živojinovića intrigira javnost. Donedavno je bio u dugoj vezi sa Sandrom Miljaković, a onda se pisalo da su njih dvoje raskinuli i da je mladi Živojinović uplovio u vezu sa Lenom Čolak

- Naši momci su se edukovali i vaspitavali do jednog trenutka, posle toga vi gubite konce, i kad vi mislite da možete da upravljate decom, niko ni sa kim ne može da upravlja. Deca se rađaju sa formiranim karakterom i stavom. On ima svoje izbore u koje se mi ne mešamo, a ja mislim da on sam zna sa kojom devojkom treba, a sa kojom ne treba da nas upoznaje - kaže pevačica, a na pitanje da li je još uvek u vezi sa lepom plavušom ona nam nije dala precizan odgovor.

- Jao ne znam - rekla je Brena kratko.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".