Na prvi pogled vidi se da je njen dom opremljen sa stilom.

Osim stilizovanog nameštaja, prostor je oplemenjen i brojnim umetničkim slikama, ukrasima i uramljenim privatnim fotografijama, među kojima dominiraju one sa njenim partnerom, Milutinom Mrkonjićem.

Foto: Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand

 

Pevačica je svojevremeo objasnila šta ju je privuklo da kupi baš ovaj stan.

- Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kada sam ga videla zbog te svetlosti, zbog stakla, zbog te otvorenosti, širine. Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dan danas grcam za ovaj stan. Kamo lepe sreće da mi je Milutin ovo poklonio. On je tu da mi pomogne u svakom drugom smislu, u finansijskom ne - rekla je ona tada.

Foto: Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand

 

Kao i u svakom domu, i u Bekutinom se mogu primetiti detalji koji kriju posebne priče.

- Ovde na plafonu možete primetiti jednu rupu. Tu je bio jedan luster. I kad Brena dođe, ona uvek glavom udari u taj luster. Tako sam dobila ideju da ga skinem - otkrila je jednom prilikom Bekuta za televiziju "Grand".

Foto: Jutjub printskrin/Grand News Tv Grand

 

Osim na lepom enterijeru i prostranosti, mnogi bi Bekuti nesumnjivo pozavideli zbog izuzetno velike terase, što i ona ističe kao jednu od navećih prednosti.

- Ono zvog čega ovaj stan najviše volim, jeste terasa, na kojoj leti faktički živim. Divan osećaj slobode i svežeg vazduha - objasnila je pevačica.

Još detalja iz Aninog stana pogledajte u galeriji: