Do sukoba je došlo kada je DŽakić u emisiji na kanalu "Balkan info" rekao: 

-  Ko je Kristijan Golubović? Ko je to? Stvarno, nemam pojma ko je, niti me takvi ljudi zanimaju. Možda sam ga dva tri puta video kad je keva gledala Farmu, ili kad je drugarica čitala  novine "Skandal" tako da je glupo da trošimo vreme. Da je MMA borac, ja bih znao za njega.

Kristijanu se ovo pominjanje nije ni najmanje dopalo, pa je u emisiji na istom kanalu DŽakiću odgovorio: 

-  Jednom me je kod vas u emisji prozvao neki DŽakić, MMA borac, pa je izjavio "Ko je taj Kristijan", kao podrugljivo nisam ja MMA borac? Pa, dobro brate, ja imam 1000 uličnih tuča, te kimure, imure i ti potezi, se nauče za 10 treninga, ali ne znam da li si ti naučio kad te pet Šiptara izbode šaberima raznih veličina, sa ispadnutim crevima, da im gruzeš grkljan i da im vadiš oči?

Kristijan je drugom prilikom rekao da bi se DŽakiću moglo dogoditi da ostane i bez drugog oka. 

DŽakić je u emisiji koja je danas izašla promenio tonalitet govora, ali je pri svojim stavovima ipak ostao. 

- Ta situacija mi je smešna i komična, ja sam rekao da on nije MMA borac i pri tome ostajem - rekao je DŽakić - ako se ikada vratim u ring, voleo bih da to bude protiv njega. Počinje bes da me hvata, ali da bih govorio kao hrišćanin, okrenuću drugi obraz. Ja mu kao hrišćanin ne zameram, ali me to malo iritira, on je rekao da bi lako prebio i mene i DŽokera (Misleći na MMA borca Aleksandra Ilića). Eto Megdan je tu, možemo ući u ring, može da me prebije, nema nikakvih problema. - Dodao je.

DŽakić se izvinio svima koje je vređao u prošlosti i istakao kako je njegov duhovni život nadvladao fizički, a njegova posvećenost veri se oseća i u glasu kojim govori. Svakako, Dušan je drugačiji, a kako će se prozivke sa Kristijanom završiti, ostaje kao predmet nagađanja. 

Našišite nam šta vi mislite o ovome!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".