Gostujući u emisiji "Milizam" Dejan je govorio o svojoj karijeri, pevačicama, saradnjama koje su prekinute, ali i o zadovoljstvu u šestoj deceniji života i navikama koje je promenio nakon operacije želuca pre dve godine.

Foto: Jutjub printskrin/TVDR

 

- Na operaciju smanjenja želuca odlučio sam se na prvom mestu iz zdravstvenih razloga. Imao sam 150 kilograma i bukvalno nisam mogao da zavežem pertle - počinje Milićević, i duhovito objašnjava da je malo bogatstvo potrošio da bi postao, kako kaže, najdeblji čovek na svetu.

- Išao sam ja pre toga na dijete i kod raznih nutricionista, ali nije pomagalo. Mislim da sam između 10.000 i 20.000 evra potrošio da postanem najdeblji čovek na svetu - ističe on.

Dejan priznaje da su ga na odluku da smanji želudac naveli i komentari folk dive Lepe Brene i modnog dizajnera Saše Vidića.

- Jednom prilikom Lepa Brena mi je rekla: „Miko, nepristojno je biti toliko debeo. Ti nas praviš da budemo lepi, učiš nas svemu tome, pa nije u redu da ti budeš takav.“ S druge strane, Saša Vidić je imao komentare koji su bili žestoki, ali ipak duhoviti. Znao je da mi kaže kada obučem životinjski print da izgledam kao nagojeni gepard, pa da vratim materijal na fotelju sa koje sam ga uzeo - govori fotograf kroz smeh, i otkriva šta mu je najviše smetalo u tom periodu:

- Oni su bili iskreni prema meni i ja to cenim, jer tada su mi najviše štete činili ljudi koji su mi govorili da sam i tako debeo šarmantan i simpatičan i da je najvažnija harizma koju imam - ističe on.

Dejan naglašava da se danas u šestoj deceniji života vratio na momačku kilažu

- Kada sam video da je vrag odneo šalu, otišao sam kod doktora koji su mi odstranili dve trećine želuca i sada je kao kod ptičice. Naučio sam se da jedem sve, ali pojedem pola parčeta torte, koje gustiram i u kome uživam i meni dosta. Na tom putu imao sam veliku podršku majke koja je celog života fit, vodi računa o ishrani i ide na jogu - rekao je on.

Pričajući o svojoj karijeri Milićević je rekao da je tokom 30 godina snimio oko 3.000 spotova, ali i naglasio da ih nije baš sve naplatio.

- Pevači i pevačice mi duguju pare za jedan stan u Beogradu. Ja ih ne jurim, ali to bi otprilike bila ta suma. Ne ostaju dužni početnici i velike zvezde, već oni između. E takvi znaju da ostanu dužni, obećaju, pa nikada ne donesu sve pare - ispričao je Dejan.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".