Milica Tomašević detinjstvo je provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, kada se preselila u Beograd. Bila je mis Kosova i Metohije 2011. godine, a uporedo sa Fakultetom umetnosti u Kosovskoj Mitrovici završila je i ekonomiju. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

- Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Milica važi za jednu od najzgodnijih glumica na javnoj sceni, a iako ima najveće priprodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko kači fotografije sa seta, ali i sa luksuznih putovanja i destimacija koje voli da obilazi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".