Suzdržana i vrlo decentna ostala je bivša devojka Milana Marića, Jelena Pavlović, nakon što se doznalo da je svega par meseci od bolnog raskida sa njom glumac uplovio u vezu sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, rediteljkom Mijom Bjelogrlić.

Foto: Tanjug/ATA Images

 

Mada vrlo aktivna i kritički nastrojena na Tviteru, bivša Marićeva devojka nije se oglašavala. Zaćutala je, uprkos činjenici da oni koji je prate od nje očekuju bar rečenicu na pomenutu temu, ili bar čestitke zaljubljenom paru.

Kako ne bi izneverila ni sebe, ni svoju prirodu, a ni svoje pratioce, Pavlovićeva je strpljivo sačekala da se prašina oko nove životne etape njenog nekadašnjeg izabranika slegne, a onda se javnosti obratila rečenicom koja, ako je dobro proanalizirate, govori daleko više od onoga što se na prvi pogled čini.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović,Jutjub printskrin/AmCham Serbia

 

- Sunce je, pa zima ne ujeda - napisala je Jelena iznad fotografije na kojoj blista ogrnuta krznom. Očigledno je da Pavlovićevu situacija sa Milanom i Mijom nimalo nije dotakla, poput zime u martu, te da uživa u životu, spremna za nove izazove i ljubav.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".