Krstinja je navela koji je razlog njihovog rastanka, a kako sama kaže za Kurir, nije njeno mršavljenje i bolji izgled.

- Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo - rekla je Krstinja.

Foto:Printskrin/Instagram/krstinja_official

 

 

Podsetimo, pevačica se pre nešto više od mesec dana podvrgla estetskoj operaciji skidanja viška kože koju joj je obećao Saša Popović još tokom takmičenja.

Ovaj zahvat prošao je u najboljem redu, ali za konačne rezultate je potrebno da prođe određeni vremenski period kako bi sve leglo na svoje mesto.

- Ja sam pre dve godine operisala želudac i to mi je pomoglo da smršam neverovatnih 88 kilograma. Nakon toga, imala sam problem sa viškom kože i pre nekih mesec dana sam se podvrgla i tom zahvatu. Jako se lepo opravljam, to sve ide svojim tokom, malo treba vremena da sve to dođe u normalu, ali ja sam prezadovoljna i veliko hvala Saši Popoviću - rekla je pevačica nedavno u jednoj emisiji.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".