Tragična smrt mlade majke 

Porodilja Anja I. (23) preminula je jutros u Kliničkom Centru Niš od korona virusa. Ona se pre dva dana porodila carskim rezom u devetom mesecu trudnoće jer joj se stanje pogoršavalo, a nažalost i pored napora lekara i više reanimacija jutros je preminula u UKC Niš. Rodila je zdravu devojčicu od 3.400 kg.

Autobus uleto na igralište, deca povređana i vozač pobegao

Najmanje tri osobe u autobusu i jedno dete koje je bilo napolju povređeni su kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je probilo ogradu dečijeg igrališta u Zemunu.

Vozač je pobegao sa mesta nesreće pa je kasnije uhapšen. 

Dvogodišnja devojčica T.T. nalazi se na reanimaciji. 

Foto:D. Milovanović

 

Pretio samoubistvom

Muškarac (27) u Kruševcu se danas oko 12.30 sati polio razređivačem, popeo na krov svoje kuće i držeći dva noža u rukama pretio da će izvršiti samoubistvo. Brzom intervencijom policijskih službenika mušakrac je savladan i prevezen na psihijatriju.

Radnik pao sa zgrade

Na Zlatiboru u opštini Čajetina je danas oko 11.20 sati preminuo radnik od posledica povreda zadobijenih padom sa zgrade. Radnik (52) je pao sa zgrade u izgradnji u naselju "Oko" i preminuo na licu mesta.

Ubistvo u Boru

U Boru se dogodila tragedija u kojoj je muž usmrtio svoju ženu. Kako se navodi Ž.P (61) pucao je iz krateža na N. V (41) u Ulici Nikole Pašića ispred jednog frizerskog salona u Boru.

Tragedija u Ivanjici

U krugu fabrike “Matis” u Ivanjici, radna mašina viljuškar kojim je upravljao radnik, prešao je preko drugog radnika (22).

Od zadobijenih povreda on je preminuo u užičkoj bolnici.