Deceniju, dve kasnije i njihova mlađa sestra Anja, koju je kompozitor dobio sa novom suprugom Snežanom, stekla je mogućnost da svoj umetnički talenat istakne kroz glumu, te smo je tako u ulozi tinejdžerke Roki gledali u seriji "Neki novi klinci".

Foto: Jutjub printskrin/KomunaOfficial

 

 

Sve tri ćerke Kornelija Kovača pokazale su neverovatnu slobodu i uspešnost na javnoj sceni, ali čine se da nisu sve dovoljno vične kada je reč o zajedništvu, sestrinskoj solidarnosti i ljubavi prema porodici.

Naime, Aleksandra i Kristina, ako je suditi po Kristininim ranijim navodima već neko vreme nisu u dobrim odnosima.

Kristina se čak pre nekoliko godina sa suprugom i ćerkom odselila u inostranstvo, gde i sada živi, a to je, pretpostavljamo, jedan od razloga zašto se juče nije odazvala očevom pozivu da se sestrama i maćehi pridruži na proslavi Uskrsa.

 

 

Aleksandra, Anja, Kornelije i njegova supruga Sneška uživali su u prazničnoj trpezi, dok su prethodno nastojali da ispoštuju običaje i tradiciju, a potom su okupljanje zabeležili fotografijom koju je Aleksandra objavila na svom "Instagram" profilu. Ipak, čini se da im bez Kristine radost nije bila potpuna.

Oni koji shvataju značaj porodičnog okruženja u vreme praznika tumače da im kiseli osmesi kriju čežnju i veliko nedostajanje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".